Hårtransplantation är ett bra sätt för mer hår.

Idag är det fullt på kliniken. Alla skall fotograferas inför kommande hårtransplantationer och ärr plastik. Det är kvinnor och män i olika åldrar som står på kö för att bli snyggare än de är i dag. Några som däremot inte har håravfall är äldre kvinnor som vi inte erbjuder behandlingar till då det fungerar sämre än planerat. Injektionsbehandlingar med PRP är det senaste för biomedicinska behandlingar. Filler är en annan möjlighet som kan förändra utseendet och hårväxten till det bättre. Trombocyter kan göra allt till det bättre och fettet kring hårsäckarna ger ökad blodcirkulation som ökar överlevnad vid en hårtransplantation. Hårfolliklarna behöver fukt då de annars torkar ut och dör vilket händer i cirka 10 procent av alla fall. Nu går det inte att undvika all celldöd men det gäller att ge de bästa möjliga förutsättningarna till förnyad hårväxt.